Gratis levering vanaf 75€
Steeds 10% korting !
Levering binnen 2-3 werkdagen
Veilig betalen

Verzenden & retourneren

6. VERZENDING

 1. 6.1.  Voordat onze artikelen worden klaargemaakt voor verzending worden zij steeds onderworpen aan een strenge voorafgaande controle. Onze artikelen worden verpakt met grote zorg om het risico op beschadiging tijdens het vervoer te minimaliseren. Er worden eveneens foto’s genomen van deze artikelen om later in geval van discussie te kunnen vergelijken met geretourneerde stukken.

 2. 6.2.  Voor het verzenden van onze artikelen doen wij beroep op Bpost. Op werkdagen zal de verzending normaliter 2-3 werkdagen bedragen. Indien u een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag zal deze termijn een aanvang nemen op de eerstvolgende werkdag.

 3. 6.3.  Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de levering in geval van een fout door Bpost. Indien bestelde artikelen in geval van overmacht verloren gaan, zijn wij eveneens niet aansprakelijk.

 4. 6.4.  Indien wij zelf een fout hebben gemaakt bij het verzenden van de artikelen wordt de consument voor dit ongemak gecompenseerd met een waardebon voor onze webshop ter waarde van het bedrag van de geplaatste bestelling, inclusief verzendingskosten.

 5. 6.5.  Indien u de levering van de artikelen niet zelf kan aanvaarden, wordt het pakje door de bezorgdienst overgedragen naar het dichtstbijzijnde postpunt. In dit geval zal u het pakje daar zelf moeten afhalen.

7. RETOURNEREN

 1. 7.1.  Geretourneerde artikelen worden steeds grondig geïnspecteerd en vergeleken met het fotografisch materiaal daterend van voor de verzending. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen het retourneren van artikelen waarmee de consument niet tevreden is enerzijds (zie 7.2.) en het retourneren van foute leveringen anderzijds (zie 7.3.).

 2. 7.2.  Indien u niet tevreden bent met de geleverde artikelen is het mogelijk om ze te retourneren. Het retourneren is slechts mogelijk indien CUMULATIEF is voldaan aan volgende voorwaarden:

  - Retourneren dient steeds te gebeuren binnen een termijn van 10 dagen na ontvangst van het artikel;
  - Het etiket of prijskaartje is nog steeds bevestigd aan het artikel;
  - Artikelen die door uzelf werden beschadigd of vuil gemaakt, worden niet geaccepteerd;

  - Het is slechts mogelijk om gepaste artikelen te retourneren. Gedragen of gebruikte artikelen komen niet in aanmerking;
  - Het artikel dient te worden opgestuurd met een volledig ingevuld retourformulier.

 3. 7.3.  Indien u tot de conclusie komt dat een fout artikel werd geleverd, kan u met ons contact opnemen via onze contactmodule op de website, via onze Facebookpagina ‘Beautisse’ of door een e-mail te sturen naar [email protected]. In uw bericht geeft u een duidelijke omschrijving van de fout in het geleverde artikel.

 4. 7.4.  Alleen wanneer geretourneerde artikelen voldoen aan bovenstaande voorwaarden komen zij in aanmerking voor een correcte retourzending. Indien wij bevestigen dat het gaat om een beschadigd of fout artikel zullen het bedrag van aankoop en de verzendingskosten worden teruggestort op het rekeningnummer van de consument.

 5. 7.5.  De kosten van retour worden volledig gedragen door de consument. Indien bij de ontvangst van een geretourneerd artikel echter wordt vastgesteld dat het daadwerkelijk gaat om een beschadigd of verkeerd artikel zullen de kosten van retour aan de consument worden terugbetaald
  .

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »